Powered by KNBSB

Wij zoeken weer ballensponsors!

Dit jaar vervolgen wij ons Sponsorballen programma om sponsors te werven. De Baseball Academy Kennemerland kan namelijk niet alleen zijn werk doen middels subsidies, bijdragen en contributies. De Gemeenten Haarlem, Haarlemermeer en Heemstede hebben de oprichting van de Academy mogelijk gemaakt en dragen nog steeds bij aan de talentontwikkeling. De hoogte van de jaarlijkse bijdragen neemt echter af. 

Verder is Major League Baseball via de KNBSB een belangrijke partner.Naast onze overige trouwe (bedrijf)sponsors willen we via deze weg een manier vinden om onze leden ook in de toekomst goede faciliteiten te bieden, waardoor ze met plezier hun sport blijven beoefenen. We hopen dan ook dat u ons initiatief van harte ondersteunt: doe mee: 'Dress-a-Rabbit!

Hieronder ziet u waarvoor wij om uw sponsoring vragen. Al voor €5,- sponsort u een speler. Deze vindt u door de naam aan de rechterkant in te vullen of door hieronder op een team te klikken. U kleedt uw favoriete Rabbit aan, hij maakt daardoor kans op een prijs. De winnaars van vorig jaar waren Ben Neijndorff, Siebe van de Pelt en Andreas Meijer

Mogen wij op u rekenen?!